Bootcamp en PowerWalk

Groepstraining in de buitenlucht - geniet van de seizoenen!

Fitter, strakker, slanker en sterker, mooiere spieren, mooiere lichaamsvorm? Dat kan! Kies voor een van de sportieve activiteiten van FoodMindMotion:

PowerWalk is er voor de sporter die niet graag grondoefeningen doet, maar wel het maximale uit de training wil halen.

Bij Bootcamp gaan we tot het gaatje, maar maken we ook veel plezier bij de gevarieerde trainingen.

Je bepaalt zelf je grenzen; dus meedoen kan altijd. De oefeningen worden voor elk niveau aangeboden. Door mee te doen, word je leniger, krachtiger, en fitter. Je fiets- of autosleutel en je mobiel kun je (op eigen risico) bij mij in bewaring geven. Informeer even naar de startlocaties of houd de Facebookpagina van FoodMindMotion https://www.facebook.com/foodmindmotion in de gaten; daar staat de actuele informatie, de startlocaties en eventuele bijzonderheden.

Twijfel je? Nergens voor nodig. Probeer het gewoon gratis uit. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur) of bel 06-55398616 - Marjolein Dees

 

WEEKPROGRAMMA

Maandag

Bootcamp 19.30 - 20.30 uur

Woensdag

PowerWalk 09.00 - 10.00 uur

Bootcamp 10.15 - 11.15 uur

Bootcamp 19.30 - 20.30 uur

Vrijdag

PowerWalk 09.00 -10.00 uur

Zondag

Run-Bootcamp 09.30 - 10.30 uur 

 

Deelname door middel van een strippenkaart voor 60 Euro (incl. 21 % Btw) waarmee je 10 keer aan een sportactiviteit naar keuze kunt deelnemen. Kun je niet,

dan kost het ook niets. Wil je afwisselen tussen Bootcamp en Sportief Wandelen? Dat kan gewoon. De locaties wisselen. Kijk voor de actuele starttijden en locaties op:

https://www.facebook.com/foodmindmotion. Deze informatie zie je ook terug op de homepage waar Facebook op meedraait. 

 

Schrijf je in voor een gratis proefles via het contactformulier op www.foodmindmotion.nl. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt je ook melden op de locatie en je gegevens daar even invullen.

Trek makkelijke kleding en sport-/wandelschoenen aan voor Sportief Wandelen. Voor de Bootcamp draag je sportkleding en sportschoenen, aangepast aan het weer.

Blijf niet op de bank zitten! Kom lekker in actie! Zo word je elke week een beetje fitter!