Afslank - /leefstijlcursus regelmatig van start

Niet alleen afvallen, maar ook leren hoe je dat resultaat vasthoudt

Afslankcursus regelmatig van start. Doe mee met de groepscursus van FoodMindMotion.

 

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of bel even: 06-55398616. Het gewichtsverlies zal afhankelijk van je leeftijd, inzet en beweging tussen 4 en 10 kg zijn. Na de cursus heb je alle kennis in handen om op verantwoorde wijze zelf verder te gaan met het verliezen van gewicht of je nieuwe gewicht te behouden.

De cursus kost 225 Euro (incl. BTW) en je krijgt er voor 325 Euro (incl. BTW) twee beweegstrippenkaarten (waarde 120 Euro) bij (goed voor 20 keer meedoen met een sportactiviteit zoals PowerWalk of Bootcamp).

Via de aanvullende zorgverzekering wordt de cursus vaak (deels) vergoed, omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten BGN: https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

Als je hier vragen over hebt, stel ze dan gerust. Ook zonder vergoeding is de cursus een prima investering in je eigen gezondheid!

Wil je weten wat de cursus inhoudt? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt een persoonlijke intake, voedings- en bewegingsanalyse en verder werken we gezellig en gemotiveerd met een groep gelijkgestemden. Vrouwen èn mannen zijn welkom.

Na het afsluiten van de cursus weet je heel veel over voeding, ben je de nodige kilo's kwijt en weet je hoe jij in het vervolg een blijvend gezonde leefstijl kunt hebben!

Kom in actie en gun jezelf deze leerzame cursus waarmee je een stuk slanker de toekomst in gaat!