Outdoor sporten - PowerWalk of Bootcamp

Outdoortraining, dat is pas echt fijn!

In Vaassen kun je nu ook in de buitenlucht sporten bij FoodMindMotion. De ervaren trainer, Marjolein Dees, geeft een aantal verschillende mogelijkheden. Zo kan iedereen sporten of bewegen op een niveau dat bij hem of haar past*.

PowerWalk / Sportief Wandelen. Er wordt op stevig tempo gewandeld en er wordt afgewisseld met eenvoudige oefeningen en soms wat hardlopen (hoeft niet) die bijdragen aan het sterker worden van de spieren en aan soepelheid en lenigheid. Iedereen kan meedoen, want met de oefeningen stop je als je eigen grens is bereikt. PowerWalk is gezellig, effectief en je bent heerlijk buiten. We trainen op wisselende locaties in Vaassen.

Bootcamp / Functional Training integreert kracht- en conditietraining. Ook hieraan kun je al snel meedoen. Je bepaalt namelijk zelf je grenzen. Goede sportschoenen en kleding passend bij de weersomstandigheden zijn prettig. Tenslotte zijn we buiten aan het trainen. Bootcamp is vooral een workout voor je hele lichaam. Je bepaalt zelf je grenzen, maar zoekt die wel op onder begeleiding van de trainer. Er wordt gewerkt aan het sterker worden van je hele lichaam. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Kom gerust eens meetrainen (gratis proefles) om te zien of het wat voor je is. We trainen op verschillende locaties in Vaassen

Bootcamp-Run-Training is een trainingsvorm waarbij een afstand wordt afgelegd gecombineerd met allerlei oefeningen waarmee je je hele lichaam traint en versterkt. Op zondagochtend lopen we praktisch altijd door het bos of een andere groene omgeving. Bekenroute, Klein-Zwitserland, de bossen van de Kroondomeinen en de Houtvesterijen, Kievitsveld, Heide, Renderklippen, we komen overal.

Hardlooptraining is voor mensen die graag hun conditie willen uitbouwen. We houden ons bezig met intervaltraining, wendbaarheid, sprong- en startvermogen (explosiviteit), conditie-opbouw, conditie-uitbouw. Je niveau doet er niet zoveel toe. Of je nu beginner bent of gevorderd. Je voert allemaal dezelfde opdrachten uit. Dat de een dan meer afstand aflegt dan de ander is logisch. Het gaat om oefeningen die je niet snel in je eentje zou doen, maar die van essentieel belang zijn om je techniek en snelheid te verbeteren. Daarnaast gebruik je meestal een schema (van FoodMindMotion) om je afstand met individuele training verantwoord op te bouwen. Op dit moment is de Hardlooptraining geïntegreerd in de Bootcamptraining

*Voor alle vormen van beweging geldt dat je ze op eigen verantwoording doet. Overleg eventueel met de huisarts voordat je van start gaat.

Actuele Tijden en (start)locaties zijn terug te vinden op https://www.facebook.com/foodmindmotion of op de homepage waar Facebook meedraait. 

Wil je meetrainen? Meld je voor een gratis proefles aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten wanneer je erbij zult zijn.