Afslanken in 2020, starten kan nu nog!

www.foodmindmotion.nl

FOODMINDMOTION - LEKKER GEZOND!

 

Wil jij gezonder leven? Betere voedingskeuzes maken?

Wil jij meer weerstand, minder gewicht? Of wil je gewoon weten of wat je nu doet het beste is voor je gezondheid?

Wil jij lekkerder in je vel zitten? Of wil je gewoon een aantal weegafspraken om een stok achter de deur te hebben?

 

https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

START NOG DIT JAAR MET VERGOEDING VAN JE ZORGVERZEKERAAR
(bij aanvullend pakket) en ga door in 2021 met nogmaals vergoeding 

 

Kies voor zeer persoonlijke begeleiding. Kies voor FoodMindMotion. Wil je meer weten? Bel of app me: 06-55398616

of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

BEGIN NOG SNEL!

 

Groetjes, Marjolein 

Van 150 naar onder de 100 kg in 7 maanden

De telefoon gaat. Kun je iemand helpen? Hij is 31 en weegt bijna 150 kg. Hij heeft geen officieel werk meer en zit niet lekker in zijn vel. Verder is hij wel gezond.

Probleem

Hij komt langs en we praten. We stellen morbide obesitas vast. Hij wil gewicht verliezen en daarbij vooral hulp om zijn gedrag te veranderen bij iemand waarmee het klikt. Een nieuwe toekomst creëren. Zijn verhaal raakt me, en ik besluit in overleg met zijn begeleider ervoor te gaan. Niet geschoten is altijd mis. Na een proefperiode zal ik hem doorsturen als het niet lukt. Ook hij gaat ervoor.

Kansen

Ik leg hem de principes uit hoe hij kan afvallen en wat hij aan beweging kan doen. We stellen vast wat hij deed, en wat hij precies moet veranderen. En hij, hij bijt zich erin vast. We praten over van alles. Kansen, gedrag, hoe je brein werkt. Hoe de omgeving je beïnvloedt, hoe je je eigen koers vaart binnen deze maatschappij van overvloed.

Gestaag valt hij af. Hij gooit het eten wat vrienden meebrengen en achterlaten gewoon weg. Maakt nieuwe keuzes. Kookt vaker zelf. Drinkt water. En hij begint in een reïntegratieproject. En ja, het is zwaar, maar ook geniet hij van het proces. Hij wordt daadkrachtiger, energieker en vrolijker.

Doelen stellen

En de kilo’s verdwijnen. Meer en meer. Zijn conditie verbetert. We zien elkaar voor de zomervakantie eigenlijk voor de laatste keer, maar ik ga hem niet loslaten. Ik wil het meemaken. Het doel was om (na een tijd) onder de 100 kg uit te komen. We spreken af na de vakantie.

Er komt een jongen mijn kantoortje inzeilen. Een momentje denk ik dat het een pakketjesbezorger is. Het is een knappe jonge vent, leuk gekleed. Lachend schudden we elkaar de hand. Met spanning in ons beider harten, stapt hij op de weegschaal. EN JA, het is gelukt, hij weegt 99 kilogram!!!!!

Verandering

Met zijn lengte van 1.90 m, is er nu sprake van licht overgewicht. We praten over de toekomst. Hij en ik weten zeker dat zijn leefstijl zodanig is veranderd, dat hij niet meer ernstig zal aankomen. Hij is  begonnen met krachttraining in de sportschool. Binnenkort begint hij in een nieuwe functie. Hij moet de Sinterklaas- en Kerstperiode nog voor het eerst meemaken in deze hoedanigheid. We spreken daarom nog even af voor januari. Toch nog even een stok achter de deur.

Resultaten

Iets zegt mij dat hij dan nog net iets minder zal wegen. Zijn leven is in 7 maanden totaal getransformeerd. Lachend kijk ik hem na terwijl hij wegloopt. Wat een verschil. Ik ben zo blij voor hem! Wat is het toch fijn om mensen te mogen helpen hun doelen te bereiken.

Marjolein - FoodMindMotion

In verband met de privacy noem ik nooit namen en publiceer ik geen foto’s van mijn cliënten

 

 

Leefstijl-/afslankcursus voorjaar

VOORJAARSCURSUS

Afslanken of gewoon interesse in gezond eten?

Volg dan dit voorjaar de cursus bij FoodMindMotion en leer wat jij precies kunt doen voor een gezond patroon. Als je af wilt vallen kan dat, maar het hoeft niet eens persé je doel te zijn. Leer alles over hoe je gezonde voeding opbouwt, hoe je voor je leven lang jezelf kunt corrigeren. Door je voeding kun je beter in je vel kunt komen te zitten en kunnen allerlei klachten zelfs verminderen.

Voorafgaand aan de cursus krijg je eerst een persoonlijke analyse en advies, waarna de groepsbijeenkomsten starten. Hier krijg je ook telkens persoonlijke feedback. Eventueel kun je ook meedoen aan de PowerWalk of Bootcamp voor nog beter resultaat.

De cursusavonden, inloop om te wegen vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur worden in overleg met de groep gepland. Er is na een tijdje ook nog een korte reünie. Dit is een extra stok achter de deur om goed vol te houden.

 

Meld je snel aan; er is een beperkt aantal beschikbare plaatsen! Hoe eerder je je aanmeldt, hoe eerder je al kunt beginnen. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik stuur jou het cursusoverzicht toe.

Doe jij mee? Claim snel 1 van de nog beschikbare plekjes. Tot snel! FoodMindMotion

FoodMindMotion blikt terug op 2018

Wat hebben we veel gesport met z'n allen. De spierpijn voelbaar, de lach af en toe nog nagalmend van al het plezier. We hebben vrolijkheid gezien met nieuwe baby's, huwelijken, nieuwe woningen, nieuwe huisdieren; allemaal geluk.

Helaas, en dat hoort soms ook bij het leven, ook verliezen. Familie van onze sporters die hun rust vonden. Heel aangrijpend wanneer van sommigen het levensverhaal nog lang niet af was, zoals we dit jaar een aantal keren van heel dichtbij hebben meegemaakt. De eerste keren zonder deze dierbare familieleden Kerst en Oud&Nieuw meemaken, zal erg moeilijk zijn, ook voor hen waarbij een verlies al langer geleden is. Weet dat wij jullie allemaal steunen met onze liefdevolle gedachten. Met recht delen we lief èn leed. 

FoodMindMotion staat voor buitensport. Zo beleef je de seizoenen pas echt. Je zit al genoeg binnen en zelfs vaak in geconditioneerde ruimtes. De natuur beleven zoals ie is, versterkt je gezondheid. Ook je geest versterkt en je wordt gewoon een beetje stoerder. PowerWalk is behalve sportief ook erg gezellig. En iedereen hoort er altijd direct helemaal bij. Bij de bootcamp wordt hard doorgebikkeld, maar is er ook ruimte om een beetje lol te trappen. We komen op allerlei plaatsen met onze outdooractiviteiten en genieten van de wisseling van de seizoenen en de verschillende weersomstandigheden. Met de strippenkaart bied ik iedereen een eerlijke prijs voor de activiteiten. Je betaalt niet als je niet komt.

Mensen die bij mij kwamen voor hulp bij hun voedingspatronen en leefstijl boekten allemaal mooie successen. Het is geweldig om te zien hoe jullie de verantwoordelijkheid voor jezelf oppakken. Dat jullie je leefstijl zo veranderen dat je niet het idee hebt dat je een dieet volgt en als je de veranderingen toepast, het zelfs erg leuk blijkt te zijn om met je gezondheid bezig te zijn. En het is ook fantastisch om te zien hoeveel meer energie en positiviteit dat oplevert. Hou het vast mensen! Ik ben trots als ik jullie zie lopen en ik weet dat het niet makkelijk was, maar dat het wel gelukt is. Wauw!

Op heb gebied van mindset heb ik ook heel wat mensen mogen helpen. Naar meer zelfvertrouwen, overwonnen angsten en fobieën, rouwverwerking, verlichting van fysieke pijn, slaapproblemen, verslavingen, gewichtsverlies. Voor velen is het leven daarmee weer leuker geworden. En wat is er nu fijner dan dat? Nieuw is hierin de hypnotherapie. Niks occults, maar een protocollair wetenschappelijke manier om snel en effectief verbeteringen te bereiken, vaak kun je in 1 x afrekenen met je probleem. Al tientallen mensen zaten bij mij in de stoel en zagen hun koers veranderen waardoor hun "schip" nu op een fijnere bestemming aankomt. Het staat nog niet op de site, maar als je vragen hebt, stel ze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag wil ik jullie bedanken voor dit fijne jaar. We moeten het met z'n allen zien te redden in een stressvolle wereld vol met verleidingen om teveel te eten en te drinken en te weinig te bewegen. Mijn missie is al jaren om mensen te helpen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid te nemen. En dat rust volgens mij op de 3 pijlers voeding, mentale gezondheid en beweging, kort gezegd: FoodMindMotion.

Ik wens iedereen graag een fijne jaarwisseling toe en een veilige en gezonde start van 2019. Graag zie ik jullie allemaal weer terug in 2019.

Marjolein Dees

FoodMindMotion

Afslankcursus om succesvol gewicht te verliezen

Cursus FoodMindMotion leidt tot blijvend gewichtsverlies en gezondheidswinst


Deze cursus bestaat uit 8 avonden, voorafgegaan door een persoonlijke intake en voedings- en bewegingsanalyse met uitgebreid individueel advies. Wat voor een ander werkt, hoeft niet bij jou te passen.

Lekker gemotiveerd aan de slag
Vervolgens volg je met een groepje de cursus. Elke keer krijg je je meet- en weegresultaten met persoonlijke feedback die je op het goede spoor houdt. We behandelen vele onderwerpen die met voeding te maken hebben, gaan naar de supermarkt, steunen elkaar. Door de groep blijf je extra gemotiveerd.

Afvallen zit tussen de oren?
Ja, voor een groot deel wel. Daarom is gewichtsverlies vaak niet blijvend. In de cursus kijken we uitgebreid naar hoe je brein werkt. Hoe komt het nou dat je teveel eet of te vaak het verkeerde. Je leert je eigen valkuilen herkennen en leert hoe je omgaat met lastige situaties.

Wanneer is het?
De cursus start in het voorjaar en een keer in het najaar. Het is niet elke week, in het begin wel even, maar je leert steeds langer op eigen kracht af te vallen. Zo ben je aan het eind van de cursus klaar om je gewicht voor altijd onder controle te kunnen houden. Meer dan 80% van de deelnemers blijft succesvol afgevallen.

Meer weten?
Laat weten of je geïnteresseerd bent om de cursus te volgen. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer inhoudelijke informatie.

Kosten?
Informeer even naar de actuele prijs. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt vaak (een deel). Ook zonder een vergoeding durf ik te stellen dat het je geld dubbel en dwars waard is. Je krijgt zoveel inzicht in wat werkt en wat niet. Wil je meer weten, neem dan contact op of kijk op de website www.foodmindmotion.nl

N.B. Sporters van FoodMindMotion of van FemmeFit krijgen korting

Zorgverzekeraars vergoeden vaak (deels) advies FoodMindMotion

FoodMindMotion - Je zorgverzekeraar betaalt mee aan goed voedings- en leefstijladvies

Zorgverzekeraars vergoeden (deels) consulten of een cursus bij FoodMindMotion, zonder dat je hiervoor eigen risico betaalt.

FoodMindMotion werkt volgens wetenschappelijke inzichten. Heb je daarbij bepaalde principes, prima, daar komen we samen wel uit. Je kunt vegetariër zijn, allergieën hebben, of persé bepaalde dingen niet of juist wel willen eten. Geen probleem. 
 
Ik werk niet met dure maaltijdvervangers, maar geef je inzicht in jouw persoonlijke voedings- en beweegpatroon, mogelijke tekorten of verkeerde inname van voedingsstoffen. Zo leer jij hoe je eenvoudig (en voor altijd) je gewicht en/of eetproblematiek met normale producten onder controle krijgt. Er is voldoende ruimte voor lekkere dingen. En dat is wat op de langere termijn het beste werkt. Het is in principe geen dieet, maar het draait om leefstijlaanpassing. Kleine veranderingen en je gewicht en gezondheid gaan met sprongen vooruit. 

Lees meer

Bootcamp en PowerWalk

Groepstraining in de buitenlucht - geniet van de seizoenen!

Fitter, strakker, slanker en sterker, mooiere spieren, mooiere lichaamsvorm? Dat kan! Kies voor een van de sportieve activiteiten van FoodMindMotion:

PowerWalk is er voor de sporter die niet graag grondoefeningen doet, maar wel het maximale uit de training wil halen.

Bij Bootcamp gaan we tot het gaatje, maar maken we ook veel plezier bij de gevarieerde trainingen.

Je bepaalt zelf je grenzen; dus meedoen kan altijd. De oefeningen worden voor elk niveau aangeboden. Door mee te doen, word je leniger, krachtiger, en fitter. Je fiets- of autosleutel en je mobiel kun je (op eigen risico) bij mij in bewaring geven. Informeer even naar de startlocaties of houd de Facebookpagina van FoodMindMotion https://www.facebook.com/foodmindmotion in de gaten; daar staat de actuele informatie, de startlocaties en eventuele bijzonderheden.

Twijfel je? Nergens voor nodig. Probeer het gewoon gratis uit. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur) of bel 06-55398616 - Marjolein Dees

 

Lees meer

  • 1
  • 2