• zonnebloem
 • pluisbloem2
 • zandverstuiving
 • zandweg
 • takken
 • "Ik zit veel beter in mijn vel sinds ik bij FoodMindMotion kom"
 • "Ik zit veel beter in mijn vel sinds ik bij FoodMindMotion kom"
 • "Ik zit veel beter in mijn vel sinds ik bij FoodMindMotion kom"
 • "Ik zit veel beter in mijn vel sinds ik bij FoodMindMotion kom"
 • "Ik zit veel beter in mijn vel sinds ik bij FoodMindMotion kom"

Hypnotherapie

Directe hypnose - verander jouw leven snel en positief

Hypnose is niets anders dan zeer geconcentreerd en tegelijkertijd ontspannen zijn. In het dagelijkse leven ken je het zelf wel als je autorijdt op de automatische piloot, en als je zo diep in een boek zit dat je even niets om je heen hoort of ziet. Het lijkt dus op dagdromen. Problemen vinden hun oorzaak vaak in het onderbewustzijn. Directe hypnotherapie komt direct uit bij de kern. Het spreekt ons zelfherstellende vermogen aan.

Superconcentratie, maar jij houdt zelf de controle

Als je ‘onder hypnose’ bent, houd je zelf de volledige controle. Niets gebeurt tegen jouw wil in. Het is geen slaap of bewusteloosheid of een situatie waarin je niet meer weet wat er gebeurt. Je hoort gewoon alles wat ik zeg. Met mijn hulp kom je in een staat van een supergeconcentreerde aandacht, waarin het mogelijk is psychische en lichamelijke problemen op te lossen. In een gesprek voorafgaand aan de hypnose of een intakeformulier via de mail, stellen we jouw doel vast. Je hoeft hierbij niet je problemen of de oorzaak uitgebreid te vertellen, al mag dat wel uiteraard. Wat je goed moet weten is wat je vanaf nu wèl wilt gaan ervaren. Kom je daar niet alleen uit, dan maken we samen een overzicht hiervan. Tijdens de sessie volg je nauwgezet mijn aanwijzingen, waardoor je ontspant en waarbij je voorstellingsvermogen aanspreekt. Je focus is dan ongekend en de verandering kan beginnen. De verandering is er misschien niet met 1 vingerknip, maar ik weet zeker dat jouw 'schip van koers verandert' en op een betere bestemming aan zal komen. 

Hypnose is niet eng

Hypnose is niet eng of spannend. Zeker als je ergens vanaf wilt of mee om wilt leren gaan, is het een effectieve en snelle manier om je doel te bereiken, zonder dat je binnenstebuiten gekeerd hoeft te worden. Het is geen langdurige therapie. Vaak is er maar 1 sessie nodig om je op het goede spoor te zetten. Je kunt niets fout doen in de hypnose. Je mag lachen, praten, huilen, hoesten, maar je moet wel strikt meegaan met mijn aanwijzingen. Dan krijg je een fijne ervaring die jou gaat helpen om je problemen voorgoed op te lossen. Kinderen kunnen ook heel goed bij mij terecht voor allerhande problemen. Hypnose druist op geen enkele wijze in tegen je religieuze en/of je politieke overtuiging

Waarbij kan hypnose jou helpen?

 • Zelfvertrouwen
 • Angsten en fobieën
 • Gewichtsproblemen
 • Stoppen met roken
 • Slaapproblemen
 • Hyperventilatie
 • Stressmanagement
 • Lichamelijke klachten
 • Rouwverwerking
 • Burn-out
 • Leerproblemen
 • Concentratieproblemen
 • Verslaving
 • Sportprestatieverbetering
 • Vliegangst
 • Bedplassen
 • Examenvrees

Niets is raar of onbespreekbaar. Je zult maar een probleem hebben en er nog niet vanaf hebben kunnen komen. Mogelijk is dan hypnose de oplossing voor jou. Ervaringen kunnen uiteraard wel verschillen. Je moet zèlf de bewuste keuze maken voor hypnotherapie. Een ander kan niet voor jou beslissen dat je dit moet doen. Staat jouw probleem er niet bij? Mail me toch even; mogelijk kan ik je toch helpen.

Virtuele maagband

Hypnose kan zeer effectief zijn bij afvallen en gewichtsreductie. Hiervoor moet je vaak je gedrag aanpassen en gewoontes op de langere termijn aanleren. Door je onderbewustzijn te beïnvloeden met directe hypnose, kun je dit proces doeltreffender laten verlopen. Bij mij kun je bij een traject met voedingsadvies (vaak deels vergoed vanuit het aanvullende pakket door je zorgverzekeraar) een hypnosesesessie bijboeken die gericht jouw problematiek aanpakt en je dus ondersteunt bij het succesvol bereiken van je gewichtsdoelen.  

Ook kun je (met of zonder voedingsadvies) kiezen voor het plaatsen van een “virtuele maagband”. Je komt dan een aantal keren en ervaart de hypnose dus ook een paar keer. We werken toe naar het verkleinen van je maag door middel van een denkbeeldige maagband. Deze kun je in de laatste sessie nog strakker zetten, of laten hoe die is als je al succesvol aan het afvallen bent geslagen. Het werkt mogelijk niet zo snel als een echte maagband, maar je hoeft niet een langdurig en heel kostbaar traject in. Bovendien hoef je dus geen werkelijke lichamelijke operatie te ondergaan. Je wandelt zo de deur weer uit. En dat is heel wat waard. Informeer even naar de prijs; bij mij is deze lager dan bij andere hypnopraktijken. Waarom? Dat leg ik je graag even persoonlijk uit. Wel moet je gemotiveerd zijn, want je moet wel degelijk wat dingen aanpassen in de dagelijkse praktijk. En daar kan ik je natuurlijk ook heel goed bij helpen met mijn achtergrond en kennis van voeding en psychologie.

Waarom wil ik mensen helpen met hypnotherapie?

Graag wil ik mensen snel en effectief hun krachtigste zelf laten ervaren. Het leven is best intens en gaat zeker niet altijd over rozen. Ik vind het belangrijk dat mensen hun veerkracht houden of hervinden en deze aan kunnen spreken. Veel problemen zijn goed uit de wereld te helpen. Jarenlang heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en heb zoveel problemen gezien bij mensen. Problemen die er wel zijn, maar je niet met nare gevoelens, gedachten of gewoontes hoeven op te zadelen. Ook ikzelf was er niet immuun voor; ik liep tegen een burn-out aan. Ik heb toen de keuze gemaakt op een andere manier te willen gaan werken en te gaan doen wat veel beter bij mij past.

Ik doe dat door het geven van voedings- en leefstijladvies,  het geven van sporttraining (Bootcamp, PowerWalk en RunTraining) en door effectieve behandeling met cognitieve gedragstherapie. Sinds ik ben opgeleid tot Internationaal Register Hypnotherapeut en vele masterclasses heb gevolgd, heb ik al heel veel mensen mogen helpen. Soms is de verandering bij mensen er in een keer, soms is het de aanzet voor de verandering die iemand zelf moet doormaken. Altijd gaan mensen hier weg met een aansprekende ervaring.

Loop niet langer door met je klachten. Samen stellen we vast hoe je probleem opgelost kan worden.

Mail me even met jouw probleem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of om direct een afspraak in te plannen. Ga ervan uit dat een sessie ongeveer 1 uur duurt. Draag comfortabele kleding. Een sessie kost 99,00 Euro, incl. 21% BTW (voorbereidingstijd + sessie) en een vervolgsessie 75,00 Euro. Ik behoud mij het recht voor om cliënten af te wijzen. Ben je al in behandeling voor psychische klachten? Overleg dan eerst met je behandelaar. Vaak kan het ondersteunend werken, maar er zijn uitzonderingen.

Probleem? Doe er iets aan!