FoodMindMotion blikt terug op 2018

Wat hebben we veel gesport met z'n allen. De spierpijn voelbaar, de lach af en toe nog nagalmend van al het plezier. We hebben vrolijkheid gezien met nieuwe baby's, huwelijken, nieuwe woningen, nieuwe huisdieren; allemaal geluk.

Helaas, en dat hoort soms ook bij het leven, ook verliezen. Familie van onze sporters die hun rust vonden. Heel aangrijpend wanneer van sommigen het levensverhaal nog lang niet af was, zoals we dit jaar een aantal keren van heel dichtbij hebben meegemaakt. De eerste keren zonder deze dierbare familieleden Kerst en Oud&Nieuw meemaken, zal erg moeilijk zijn, ook voor hen waarbij een verlies al langer geleden is. Weet dat wij jullie allemaal steunen met onze liefdevolle gedachten. Met recht delen we lief èn leed. 

FoodMindMotion staat voor buitensport. Zo beleef je de seizoenen pas echt. Je zit al genoeg binnen en zelfs vaak in geconditioneerde ruimtes. De natuur beleven zoals ie is, versterkt je gezondheid. Ook je geest versterkt en je wordt gewoon een beetje stoerder. PowerWalk is behalve sportief ook erg gezellig. En iedereen hoort er altijd direct helemaal bij. Bij de bootcamp wordt hard doorgebikkeld, maar is er ook ruimte om een beetje lol te trappen. We komen op allerlei plaatsen met onze outdooractiviteiten en genieten van de wisseling van de seizoenen en de verschillende weersomstandigheden. Met de strippenkaart bied ik iedereen een eerlijke prijs voor de activiteiten. Je betaalt niet als je niet komt.

Mensen die bij mij kwamen voor hulp bij hun voedingspatronen en leefstijl boekten allemaal mooie successen. Het is geweldig om te zien hoe jullie de verantwoordelijkheid voor jezelf oppakken. Dat jullie je leefstijl zo veranderen dat je niet het idee hebt dat je een dieet volgt en als je de veranderingen toepast, het zelfs erg leuk blijkt te zijn om met je gezondheid bezig te zijn. En het is ook fantastisch om te zien hoeveel meer energie en positiviteit dat oplevert. Hou het vast mensen! Ik ben trots als ik jullie zie lopen en ik weet dat het niet makkelijk was, maar dat het wel gelukt is. Wauw!

Op heb gebied van mindset heb ik ook heel wat mensen mogen helpen. Naar meer zelfvertrouwen, overwonnen angsten en fobieën, rouwverwerking, verlichting van fysieke pijn, slaapproblemen, verslavingen, gewichtsverlies. Voor velen is het leven daarmee weer leuker geworden. En wat is er nu fijner dan dat? Nieuw is hierin de hypnotherapie. Niks occults, maar een protocollair wetenschappelijke manier om snel en effectief verbeteringen te bereiken, vaak kun je in 1 x afrekenen met je probleem. Al tientallen mensen zaten bij mij in de stoel en zagen hun koers veranderen waardoor hun "schip" nu op een fijnere bestemming aankomt. Het staat nog niet op de site, maar als je vragen hebt, stel ze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag wil ik jullie bedanken voor dit fijne jaar. We moeten het met z'n allen zien te redden in een stressvolle wereld vol met verleidingen om teveel te eten en te drinken en te weinig te bewegen. Mijn missie is al jaren om mensen te helpen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid te nemen. En dat rust volgens mij op de 3 pijlers voeding, mentale gezondheid en beweging, kort gezegd: FoodMindMotion.

Ik wens iedereen graag een fijne jaarwisseling toe en een veilige en gezonde start van 2019. Graag zie ik jullie allemaal weer terug in 2019.

Marjolein Dees

FoodMindMotion

Afslankcursus om succesvol gewicht te verliezen

Cursus FoodMindMotion leidt tot blijvend gewichtsverlies en gezondheidswinst


Deze cursus bestaat uit 8 avonden, voorafgegaan door een persoonlijke intake en voedings- en bewegingsanalyse met uitgebreid individueel advies. Wat voor een ander werkt, hoeft niet bij jou te passen.

Lekker gemotiveerd aan de slag
Vervolgens volg je met een groepje de cursus. Elke keer krijg je je meet- en weegresultaten met persoonlijke feedback die je op het goede spoor houdt. We behandelen vele onderwerpen die met voeding te maken hebben, gaan naar de supermarkt, steunen elkaar. Door de groep blijf je extra gemotiveerd.

Afvallen zit tussen de oren?
Ja, voor een groot deel wel. Daarom is gewichtsverlies vaak niet blijvend. In de cursus kijken we uitgebreid naar hoe je brein werkt. Hoe komt het nou dat je teveel eet of te vaak het verkeerde. Je leert je eigen valkuilen herkennen en leert hoe je omgaat met lastige situaties.

Wanneer is het?
De cursus start in het voorjaar en een keer in het najaar. Het is niet elke week, in het begin wel even, maar je leert steeds langer op eigen kracht af te vallen. Zo ben je aan het eind van de cursus klaar om je gewicht voor altijd onder controle te kunnen houden. Meer dan 80% van de deelnemers blijft succesvol afgevallen.

Meer weten?
Laat weten of je geïnteresseerd bent om de cursus te volgen. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer inhoudelijke informatie.

Kosten?
Informeer even naar de actuele prijs. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt vaak (een deel). Ook zonder een vergoeding durf ik te stellen dat het je geld dubbel en dwars waard is. Je krijgt zoveel inzicht in wat werkt en wat niet. Wil je meer weten, neem dan contact op of kijk op de website www.foodmindmotion.nl

N.B. Sporters van FoodMindMotion of van FemmeFit krijgen korting

Zorgverzekeraars vergoeden vaak (deels) advies FoodMindMotion

FoodMindMotion - Je zorgverzekeraar betaalt mee aan goed voedings- en leefstijladvies

Zorgverzekeraars vergoeden (deels) consulten of een cursus bij FoodMindMotion, zonder dat je hiervoor eigen risico betaalt.

FoodMindMotion werkt volgens wetenschappelijke inzichten. Heb je daarbij bepaalde principes, prima, daar komen we samen wel uit. Je kunt vegetariër zijn, allergieën hebben, of persé bepaalde dingen niet of juist wel willen eten. Geen probleem. 
 
Ik werk niet met dure maaltijdvervangers, maar geef je inzicht in jouw persoonlijke voedings- en beweegpatroon, mogelijke tekorten of verkeerde inname van voedingsstoffen. Zo leer jij hoe je eenvoudig (en voor altijd) je gewicht en/of eetproblematiek met normale producten onder controle krijgt. Er is voldoende ruimte voor lekkere dingen. En dat is wat op de langere termijn het beste werkt. Het is in principe geen dieet, maar het draait om leefstijlaanpassing. Kleine veranderingen en je gewicht en gezondheid gaan met sprongen vooruit. 

Lees meer

Bootcamp en PowerWalk

Groepstraining in de buitenlucht - lekker mee met de seizoenen

Fitter, strakker, slanker en sterker, mooiere spieren, mooiere lichaamsvorm? Dat kan! Kies voor een van de sportieve activiteiten van FoodMindMotion:

PowerWalk is er voor de sporter die niet graag grondoefeningen doet, maar wel het maximale uit de training wil halen. Bij Bootcamp gaan we tot het gaatje, maar maken we ook veel plezier bij de gevarieerde trainingen.

Je bepaalt zelf je grenzen; dus meedoen kan altijd. De oefeningen worden voor elk niveau aangeboden. Door mee te doen, word je leniger, krachtiger, en fitter. Je fiets- of autosleutel kun je indien nodig bij mij in bewaring geven, evenals je telefoon. Informeer even naar de startlocaties of houd de Facebookpagina van FoodMindMotion in de gaten; daar staat de actuele informatie, de startlocaties en eventuele bijzonderheden.

Twijfel je? Nergens voor nodig. Probeer het gewoon gratis uit. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-55398616 - Marjolein Dees

 

Lees meer

Afslankcursus regelmatig van start

Niet alleen afvallen, maar ook leren hoe je dat resultaat vasthoudt

Afslankcursus regelmatig van start. Doe mee met de groepscursus van FoodMindMotion.

Lees meer

Gewicht onder controle?

Niet alles heb je zelf in de hand

Een heleboel dingen over verstandig eten kun je leren. Wat de effecten zijn van de verschillende voedingsstoffen op je gewicht en op je conditie. Wat de noodzaak van goed gekozen voeding is voor je lichaam en geest. Een paar dingen heb je echter niet helemaal zelf in de hand:

Lees meer

Voeding, beweging en lekker in je vel

Aandacht voor voeding, beweging en een gezond denk- en gedragspatroon

Je gezondheid is er het meeste bij gebaat  als je zowel aandacht hebt voor voeding, beweging en je geestelijke welzijn. In de huidige maatschappij voelen we ons snel opgejaagd. Hoe fijn is het dan om 's avonds lekker op de bank te ploffen,een zak chips open te trekken en lekker te ontspannen. Werkt het eigenlijk wel zo?

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2