Volg de cursus, val af en coach jezelf in de toekomst

Doe mee met de cursus van FoodMindMotion en bereik een veel beter gewicht


Deze cursus bestaat uit 8 avonden, voorafgegaan door een persoonlijke intake en ...voedings- en bewegingsanalyse met uitgebreid individueel advies. Wat voor een ander werkt, hoeft niet bij jou te passen.

Lekker gemotiveerd aan de slag
Vervolgens volg je met een groepje de cursus. Elke keer krijg je je meet- en weegresultaten met persoonlijke feedback die je op het goede spoor houdt. We behandelen vele onderwerpen die met voeding te maken hebben, gaan naar de supermarkt, steunen elkaar. Door de groep blijf je extra gemotiveerd.

Afvallen zit tussen de oren?
Ja, voor een groot deel wel. Daarom is gewichtsverlies vaak niet blijvend. In de cursus lichten we de werking van onze hersenen door. Hoe komt het nou dat je teveel eet of te vaak het verkeerde. Je leert je eigen valkuilen herkennen en leert hoe je omgaat met lastige situaties.

Wanneer is het?
De cursus start in het voorjaar en een keer in het najaar. Het is niet elke week, in het begin wel even, maar je leert steeds langer op eigen kracht af te vallen. Zo ben je aan het eind van de cursus klaar om je gewicht voor altijd onder controle te kunnen houden.

Meer weten?
Laat weten of je geïnteresseerd bent om de cursus (op dinsdagavonden) te volgen. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer inhoudelijke informatie.

Kosten?
De cursus kost 225,00 Euro, incl. 21% BTW. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt vaak (een deel). Ook zonder een vergoeding durf ik te stellen dat het je geld dubbel en dwars waard is. Je krijgt zoveel inzicht in wat werkt en wat niet. Wil je meer weten, neem dan contact op of kijk op de website www.foodmindmotion.nl

N.B. Sporters van FoodMindMotion of van FemmeFit betalen 199,00 Euro incl. 21 % BTW

Zorgverzekeraars vergoeden vaak (deels) advies FoodMindMotion

FoodMindMotion - Je zorgverzekeraar betaalt graag mee aan goed voeding- en leefstijladvies

Zonder dat je aanspraak hoeft te maken op je eigen risico, vergoeden zorgverzekeraars (deels) consulten of een cursus bij FoodMindMotion.
 
FoodMindMotion werkt volgens wetenschappelijke inzichten. Heb je daarbij bepaalde principes, prima, daar komen we samen wel uit. Ik werk niet met dure maaltijdvervangers, maar geef je inzicht in jouw persoonlijke voedings- en beweegpatroon, mogelijke tekorten of verkeerde inname van voedingsstoffen en leert jou hoe je eenvoudig (en voor altijd) je gewicht en/of eetproblematiek met normale producten onder controle krijgt. Er is voldoende ruimte voor lekkere dingen.

Lees meer

Bootcamp en PowerWalk

Groepstraining in de buitenlucht - lekker mee met de seizoenen

Fitter, strakker, slanker en sterker, mooiere spieren, mooiere lichaamsvorm? Dat kan! Kies voor een van de sportieve activiteiten van FoodMindMotion:

PowerWalk is er voor de sporter die niet graag grondoefeningen doet, maar wel het maximale uit de training wil halen. Bij Bootcamp gaan we tot het gaatje, maar maken we ook veel plezier bij de gevarieerde trainingen.

Je bepaalt zelf je grenzen; dus meedoen kan altijd. De oefeningen worden voor elk niveau aangeboden. Door mee te doen, word je leniger, krachtiger, en fitter. Je fiets- of autosleutel kun je indien nodig bij mij in bewaring geven, evenals je telefoon. Informeer even naar de startlocaties of houd de Facebookpagina van FoodMindMotion in de gaten; daar staat de actuele informatie, de startlocaties en eventuele bijzonderheden.

Twijfel je? Nergens voor nodig. Probeer het gewoon gratis uit. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-55398616 - Marjolein Dees

 

Lees meer

Afslankcursus regelmatig van start

Niet alleen afvallen, maar ook leren hoe je dat resultaat vasthoudt

Afslankcursus regelmatig van start. Doe mee met de groepscursus van FoodMindMotion.

Lees meer

Gewicht onder controle?

Niet alles heb je zelf in de hand

Een heleboel dingen over verstandig eten kun je leren. Wat de effecten zijn van de verschillende voedingsstoffen op je gewicht en op je conditie. Wat de noodzaak van goed gekozen voeding is voor je lichaam en geest. Een paar dingen heb je echter niet helemaal zelf in de hand:

Lees meer

Voeding, beweging en lekker in je vel

Aandacht voor voeding, beweging en een gezond denk- en gedragspatroon

Je gezondheid is er het meeste bij gebaat  als je zowel aandacht hebt voor voeding, beweging en je geestelijke welzijn. In de huidige maatschappij voelen we ons snel opgejaagd. Hoe fijn is het dan om 's avonds lekker op de bank te ploffen,een zak chips open te trekken en lekker te ontspannen. Werkt het eigenlijk wel zo?

Lees meer

Ben ik te zwaar?

Hoe bepaal ik wat een gezond gewicht is? METEN IS WETEN; hoeveel moet ik afvallen voor een gezond gewicht?

Lees meer