• fietsenMTB2
  • looptraining
  • mudmasters
  • hardlopen
  • FoodMindMotion, voor een looptraining op maat

Sportief Wandelen

Sportief wandelen is voor iedereen geschikt

Kom je net weer in beweging? Is actief wandelen voldoende voor jou? Wil je kunnen praten met anderen tijdens de activiteit? Heb je zelf geen maatje om mee te sporten? Zoek je juist samen met iemand een sportieve, maar niet te zware activiteit? Kom actief wandelen bij FoodMindMotion. Jong of oud, man of vrouw. Iedereen kan meedoen. Een paar prettige wandel- of sportschoenen en gemakkelijk zittende kleding zijn al voldoende om mee te doen.

We lopen op een redelijk tempo en doen eenvoudige, versterkende oefeningen voor het hele lichaam onderweg. Het accent ligt op het stevig doorwandelen (regelmatig interval) en het daarmee opbouwen van conditie. Je kunt na een tijdje doorstromen naar een andere vorm van lichaamsbeweging zoals Every-Body-Bootcamp, of gewoon lekker mee blijven wandelen. Heb je overgewicht, ben je in verwachting, herstel je van een blessure, dan is dit een geweldige manier om te bewegen. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig.

Woensdagochtend 09.00 – 10.00 uur

Vrijdagochtend 09.00 – 10.00 uur

10-strippenkaart voor slechts 55 Euro (incl. Btw). Deelname kost 1 strip per keer. De strippenkaart is ook geldig voor de andere sportactiviteiten van FoodMindMotion.