• fietsenMTB2
  • looptraining
  • mudmasters
  • hardlopen
  • FoodMindMotion, voor een looptraining op maat

Hardlooptraining

Specifieke training voor hardlopers

Bij de hardlooptraining worden je looptechnieken geanalyseerd en getraind. Met elkaar doen we een pittige looptraining die naast de verbetering van je looptechniek, gericht is op de verbetering van je wendbaarheid, je startvermogen (explosiviteit), je snelheid en je aerobe en anaerobe uithoudingsvermogen. Naast de looptechniek, doen we interval- en sprinttraining. Wil je een hardloopschema om een bepaalde afstand te leren lopen op jouw beste niveau? Dan kan FoodMindMotion een persoonlijk schema voor je opstellen.

Ben je een individuele sporter en vind je het ook leuk om te trainen in een groep? Loop je alleen duurlopen en besef je dat intervaltraining en een goede looptechniek je beter zullen maken? Ben je een spelsporter, en wil je gericht aan je techniek, je wendbaarheid en startvermogen werken? Ben je een krachtsporter en kom je tekort op je aerobe conditie? Kom dan naar de hardlooptraining van FoodMindMotion:

Op dit ogenblik is de looptraining geïntegreerd in de bootcamp. Lopers kunnen door middel van bootcamptraining werken aan hun kracht, startvermogen en wendbaarheid. Wil je een schema om straks op een bepaalde afstand jouw beste tijd neer te zetten, dan kan dat. Ook het analyseren van je looppatroon en de verbeteringen die daarin te halen zijn, is mogelijk.

Mogelijk starten we binnenkort met een loopgroep voor 5, 10 km of meer. Informeer gerust!

Nu dus bootcamptraining:

Zondagochtend   09.30 - 10.30 uur

Maandagavond   19.30 - 20.30 uur

Woensdagochtend   10.15 - 11.15 uur

Woensdagavond   19.30 - 20.30 uur

Kijk op de facebookpagina van FoodMindMotion voor het meest actuele programma met locaties en bijzonderheden.

 

10-strippenkaart voor slechts 55 Euro. Kun je een keer niet, dan kost het je ook niets! De strippenkaart is ook geldig voor de andere sportactiviteiten van FoodMindMotion.