• fietsenMTB2
  • looptraining
  • mudmasters
  • hardlopen
  • FoodMindMotion, voor een looptraining op maat

Bootcamp

Bootcamp: fitter, slanker, sterker, leniger, meer uithoudingsvermogen, mooiere lichaamsvorm

Every-Body-Bootcamp is een work-out voor je hele lichaam die je samen met een groep doet. De naam zegt het eigenlijk al, aan Every-Body-Bootcamp kan iedereen meedoen. We maken we gebruik van de omgeving, ons eigen lichaam, af en toe wat attributen en je werkt samen met je medesporters. Je bepaalt zelf je grenzen, maar je wordt wel uitgedaagd om die grenzen op te zoeken.

Zo blijf of word je fitter en ga je beter in je vel zitten. Lichamelijk en geestelijk. Je lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, kortom je fysieke conditie gaat met sprongen vooruit. Of je nou samen komt, of alleen, dat maakt niet uit. Denk niet te snel dat je het niet kunt. Elke keer word je weer wat beter. Zo boek je resultaten. 

Zondagochtend 09.30 - 10.30 uur

Maandagavond 19.30 - 20.30 uur

Woensdagochtend 10.15 – 11.15 uur

Woensdagavond 19.30 – 20.30 uur

Als je op Facebook de pagina van FoodMindMotion opzoekt en deze 'liked' dan krijg je altijd het actuele sportieve weekprogramma te zien met de startlocaties en overige bijzonderheden

10-strippenkaart voor slechts 55 Euro (incl. 21% Btw). Kun je een keer niet, dan kost het je ook niets! De strippenkaart is ook geldig voor de andere sportactiviteiten van FoodMindMotion.

(Kids Bootcamp start wellicht op woensdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur als er voldoende vraag naar is)