• zonnebloem
  • pluisbloem2
  • zandverstuiving
  • zandweg
  • takken

Gedragsverandering

Denken en gedrag zijn nauw met elkaar verbonden. Leer hoe het in jouw brein werkt en hoe je controle krijgt

Plof je na je werk thuis op de bank en heb je nergens meer zin in? Merk je dat je negatiever denkt en weinig waardering hebt voor jezelf? Voel je je onbegrepen door je omgeving? Ben je gevoelig voor wat mensen van je denken? Wil je mentaal sterker worden? Misschien is het tijd om je denkpatroon en het gedrag dat daar het gevolg van is (of vice versa), eens onder de loep te nemen. 

Cognitieve gedragstherapie kan jou mogelijk heel goed helpen. Je kunt hiervoor terecht bij FoodMindMotion. Het is ook mogelijk sessies te volgen in combinatie met een goed voedingsadvies en (lichte) beweging.

Cognitieve gedragstherapie is een wetenschappelijk onderbouwde en effectieve vorm van therapie. Het richt zich niet zozeer op het analyseren van het verleden, maar meer op hoe je snel en effectief de klachten in het heden kunt reduceren. Het vereist naast mijn coaching, natuurlijk ook jouw inzet. Geen langdurige trajecten, maar snel inzicht in je denk- en gedragspatronen. Met huiswerkoefeningen breng je je nieuwe vaardigheden in de praktijk of oefenen we samen. Zo word je zelfzekerder, mentaal sterker en kom je in balans.

Ook andere (lichtere) mentale klachten waarbij het gevoel optreedt van controleverlies, burn-out klachten, het gevoel te falen of ontevredenheid zijn altijd bespreekbaar. Alle informatie die je deelt is vertrouwelijk. Mochten je klachten ernstiger zijn, dan kan ik je in contact brengen met hulpverlening op dat specifieke gebied.